Associations World Congres in Antwerpen (12-14 maart 2018)

Van 12 tot 14 maart 2017 vindt in Antwerpen het Associations World Congress plaats. Het Associations World Congress vindt dit jaar voor de elfde keer plaats en is de grootste conferentie voor medewerkers en managers van professionele, wetenschappelijke en sector-organisaties in Europa. Jaarlijks zijn er meer dan 400 deelnemers.

Van 12 tot 14 maart 2018 vindt het congres dit jaar plaats in het Flanders Meeting and Convention Center in Antwerpen. De uitgelezen kans voor Belgische verenigingsmanagers en –medewerkers om dit congres bij te wonen, kennis te verzamelen en te netwerken met collega’s uit heel Europa.

BSAE is het derde jaar op rij supporting organisation en is deze keer van heel dichtbij betrokken bij de organisatie door de locatie van het congres.

Meer info over het congres vind je alvast via www.associationscongress.com. Ook via de BSAE-kanalen zal je de komende maanden op de hoogte gehouden worden. We voorzien opnieuw een korting voor de BSAE-leden (daarover bieden we u binnenkort meer info).