Masterclass 'Succesvol verenigingsmanagement in 5 stappen' (14 maart 2019)

Luc Ardies, sinds 25 jaar professioneel actief bij UNIZO, reikt een praktische en inspirerende leidraad voor al wie professioneel (of vrijwillig) actief is in het verenigingsleven.

Hoe slaag je erin om een begeesterende verenigingsmissie en –visie te ontwikkelen? (Stap 1) Hoe zet je die vervolgens om in een succesvolle strategie (Stap 2)  en concrete en meetbare doelstellingen (Stap 3)? Hoe zorg je voor een goede verenigingscultuur (Stap 4) en – tot slot – hoe zet je jouw vereniging op de kaart (Stap 5)? Met telkens voorbeelden uit de praktijk (zowel de goede als de slechte!).

Luc Ardies is socioloog en heeft reeds 25 jaar praktijkervaring bij het oprichten en herstructureren van professionele verenigingen. Hij behaalde tevens een bijzondere Master Degree in de communicatiemedia. Hij organiseerde reeds verschillende seminars en workshops rond verenigingsmanagement en is auteur van het boek ‘Succesvol verenigingsmanagement in 5 stappen' (Uitgeverij Politeia).

Reacties van deelnemers aan vorige sessie(s):

"De masterclass was top. Er werden concrete tools aangereikt, die gestaafd werden met voorbeelden uit bestaande verenigingen."

"De theorie werd gestaafd door praktijkvoorbeelden."

"Zeer praktisch gericht! Zeer fijne, leerrijke middag die inzicht creeërde."

Wanneer?

Donderdag 14 maart 2019, van 13u tot 17u.

Waar?

De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge

Prijs?

10% lentekorting! Tot 15 maart 10% korting op de opleidingen.

175€ (excl. btw) voor BSAE-leden en collega's van BSAE-leden
225€  (excl. btw) voor niet-BSAE-leden

Het aantal plaatsen is beperkt. Zo krijgt iedere deelnemer individueel de kans om aan bod te komen en optimaal bij te leren.

Opmerking

Alle verenigingsprofessionals