BSAE Award bekroont Belgische ledenorganisaties met ambitie!

13-02-2018

Is jouw ledenorganisatie er een die toekomstgericht, ambitieus en vernieuwend is en daar trots op is? Of ken je een organisatie die volgens jou helemaal voldoet aan deze kenmerken? Nomineer die dan voor de BSAE Award ‘Vereniging met ambitie’!

Een jury van verenigingsexperts zal tijdens de beoordeling van de ingediende cases letten op visie, argumentatie, originaliteit, resultaat, en vooral of de andere verenigingen er iets kunnen van opsteken. De ingezonden cases krijgen op voorhand aandacht voor hun case op een BSAE webpagina.

Slaagt je vereniging erin om leden en stakeholders op een vernieuwende manier te laten netwerken, zijn leden tot innovatieve samenwerkingen gekomen door een project van de vereniging, is de structuur van je vereniging succesvol veranderd, heeft je vereniging een project uitgewerkt dat een significante impact gehad heeft op de maatschappij, … ? Laat het ons weten.

Welke info verwachten we?

  • Hoe is de vereniging tot het idee van de vernieuwing of de ambitie gekomen?
  • Wat is vernieuwend aan de case?
  • Op welke manier zijn de plannen tot uitvoering gebracht?
  • Wat zijn de (verwachte/voorlopige) resultaten van de vernieuwing? Wat is goed gelukt? Wat kon beter?
     

Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van BSAE, de Belgian Society of Association Executives, wordt deze award-uitreiking voor de eerste maal georganiseerd tijdens het BSAE-congres op 21 november 2018 in bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge.

Je kan je inzending (minimum een halve A4) indienen via josefien@bsae.be.