E-Workshop LinkedIn voor verenigingsprofessionals (Online)

LinkedIn is véél meer dan een netwerkkanaal. Het is hét online medium bij uitstek om als verenigingsprofessional en ledenorganisatie expertise te delen, relaties met leden/stakeholders op te bouwen en onderhouden en je community te versterken.

Wegens succes van de eerdere BSAE-sessie in april, bieden we deze workshop opnieuw aan.

In deze workshop LinkedIn leert Leen Veldeman (ILikeMedia) je hoe je een profiel, groep of pagina optimaal inzet, hoe je je netwerk verbreedt en actief betrekt; en hoe je goede content post.

LinkedIn is groeiende als social media platform en professionals uit steeds meer sectoren zijn er op actief.

Er wordt specifiek aandacht besteed aan de rol van verenigingsprofessional, coördinator, directeur, manager van een vereniging of communicatiemedewerkers; en cases van ledenorganisaties (oa. feedback op de profielen van de deelnemers).

Leen Veldeman is social media experte bij I Like Media. Zij studeerde Communicatiewetenschappen aan de UGent, werkte daarna voor De Standaard als marketing medewerker en Event Manager. Daarnaast werkte ze ook als PR-verantwoordelijke aan de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van UGent en als performance marketeer bij Tobania. Sinds 2014 werkt ze als freelance Social Media Teacher/ Coach.

Praktisch

Wanneer? Dinsdag 23 juni 2020, 09u30 tot 16u00. Met veel afwisseling, gepaste pauzes en een flexibel middagbreak (incl. een opdracht)

Waar? In een dynamische online e-workshop.

Enkel voor verenigingsprofessionals.

Check BSAE op LinkedIn voor de reacties op de sessie van in april 

Ontdek in dit LinkedIn-bericht het resultaat van de sessie voor enkele deelnemers

Prijzen?

Dit is iets voor mij! Ik doe mee en schrijf me nu in:

  • 350 euro
  • 295 euro voor BSAE-leden en collega's

Prijzen na 10/06/2020

  • 450 euro
  • 350 euro voor BSAE-leden en collega's

Kostprijs exclusief btw, lesmateriaal.