Webinar Verenigingsmanagement Proud to be Pro

Wat maakt werken als professional in een ledenorganisatie zo bijzonder? Welke mechanismen spelen bij het managen van een vereniging, platform of community? Een korte intensieve en dynamische sessie. Eender welke functie je hebt, deze sessie maakt dat je je nog meer verbonden zal voelen met de collectieve ambitie van je 'vereniging' en verder kan groeien als professional.

Wat komt concreet aan bod in dit webinar?

  • Overzicht op de wereld van associations en verenigingen; en van association- en verenigingsmanagement
  • Organisatie-, werkings- of businessmodellen voor ledenorganisaties en communities
  • Waarom leden geen klanten (mogen) zijn?
  • Wat is een collectieve ambitie?
  • De waarde van verbinden met je leden, tussen je leden en voor je leden
  • Enkele actuele tendensen en uitdagingen voor ledenorganisaties
  • Rode draad is de maatschappelijke rol en relevantie van verenigingen en professionals hier in actief

Bovenstaande elementen worden gekoppeld aan zowel voorbeelden van de strategie van een ledenorganisaties als aan voorbeelden uit de dagelijkse werking (communicatie naar leden, bijeenkomsten met leden, events, administratie/CRM, kennisontwikkeling, kwaliteit, ...). Dit webinar geeft de basisinzichten en inspiratie.

Lesgever is David Nassen, Community Facilitator van BSAE vzw. Vanuit een centrale rol in de wereld van verenigingsmanagement, ledenorganisaties en verenigingsprofessonals brengt David to the point en praktijkgericht de essentiele concepten en inzichten samen in deze sessie. 

Dit webinar is de must-have sessie voor iedereen actief als professional in een ledenorganisatie. Het is ook de ideale kennismaking met en introductie in verenigingsmanagement en de wereld van BSAE vzw.

Als #verbindingsprofessionals aan toekomst werken.

Praktisch?

Wanneer?  Maandag 25 mei 2020, van 14u30 tot 16u00.

Deze sessie van 25 mei gaat helaas niet door. Je kan wel inschrijven voor vrijdag 19 mei

Als je inschrijft krijg je een persoonlijke uitnodiging met link voor deze opleiding.

Je krijgt ook de bijhorende presentatie én een selectie van gerichte artikels over verenigingsmanagement.

In het webinar is er naast een to the point en dynamische introductie in verenigingsmanagement ook ruimte voor interactie met andere deelnemers.

Deze workshop is voor professionals actief in een ledenvereniging, sector- of beroepsorganisatie, community, clusterwerking, platform of expertgroep. 

Prijzen?

Dit is iets voor mij! Ik doe mee en schrijf me nu in:

  • 75 euro voor leden BSAE en collega's
  • 125 euro voor niet-leden

​BSAE vzw investeert inspelend op de behoeften, permanent en met eigen middelen in de ontwikkeling van relevante en praktijkgerichte opleidingen en kennisontwikkeling. De BSAE Academy is een belangrijk onderdeel in de werking en uitbouw van BSAE vzw als vereniging en community van verenigingsprofessionals.