BSAE Tech Day

30/05/2017, 16u00 tot 19u00

Waar? Co.Station, Sinter-Goedelevoorplein 5, 1000 Brussel (vlakbij Brussel-Centraal)

Krijg inzicht in de digitale trends en tools voor ledenorganisaties tijdens de gratis BSAE Tech Day!

Patrick Marck, directeur van de Federatie van Webbedrijven (FeWeb), zal de impact toelichten van recente regelgeving over databescherming (GDPR), privacy en cybersecurity. Waarop moet u letten om de gegevens van uw leden optimaal te beschermen?

De technische partners van BSAE komen eveneens een korte toelichting geven over topics die jou en je vereniging aanbelangen.

 

Hoe zorg je ervoor dat elke geïnvesteerde euro in technologie maximale meerwaarde creëert voor jouw leden? Op deze vraag probeert Cegeka een antwoord te bieden.
Hoe zorg je voor verbeterde informatie-overdracht tijdens vergaderingen? Daarover spreekt Crowdbeamer.
Hoe kan je als ledenorganisatie een platform voor digitaal ondernemen faciliteren voor jouw leden? Daar gaat Dropsolid verder op in.
Wat is de impact van de nieuwe EU wetgeving op uw ledenwerking en databeheer in het bijzonder? Livits.be geeft tips en tricks om na te gaan of jouw huidige omgeving GDPR compliant is.

Wat kost downtime jouw organisatie? Daarover komt hosting solution builder Nucleus het hebben.

 

 

De presentaties zullen slechts 10 tot 15 minuutjes duren, daarna heb je volop de kans om te netwerken en te discussiëren met collega-verenigingsprofessionals en de aanwezige technologie-experten.

Grijp deze unieke kans om je vereniging nog beter digitaal en technologisch in de markt te zetten!

Tot dan!

Toegang

GRATIS

Enkel voor medewerkers van verenigingen en (leden)organisaties.

Toegankelijk voor leden en niet-leden!