ISB zoekt een verantwoordelijke communicatie

Jurgen Plyson avatar
07-11-20 14:35 in Vacatures

ISB zoekt een verantwoordelijke communicatie

Wil jij je talent inzetten bij een kleine, maar stevige organisatie met betrokken leden uit steden en gemeenten?

Kom werken voor een vereniging met een maatschappelijk relevante ambitie en ga samen met collega's en actieve leden aan de slag voor en met een sterk lokaal sportbeleid. Verantwoordelijke communicatie (m/v/x - voltijds - onbepaalde duur) 

Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de invulling van een vlotte en een nette communicatiestijl van initiatieven, kennis en het aanbod van ISB als ledenvereniging en kenniscentrum. Je denkt na over en werkt aan een algemene communicatiestrategie.

Anderzijds sta je in voor de interne planning, eindredactie en het schrijven van berichten en artikels voor onze online en sociale media kanalen, ons tijdschrift en andere publicaties. Je staat ook in voor het actueel inzetten en onderhouden van onze website en ISB-Kennisbank.

Je gaat zelfstandig aan de slag voor diverse communicatie- en redactieteaken of werkt regelmatig samen met communicatiebureaus, een uitgeverij of drukker. En je werkt nauw samen met je collega’s verantwoordelijk voor projecten of activiteiten.

Bekijk de volledige functiebeschrijving, voorwaarden en procedure.

0 reacties

Terug naar Vacatures