2Mpact zoekt een Junior digitale duizendpoot (M/V/X) (onbepaalde duur, deeltijds of freelance is mogelijk)

Josefien D'Haene avatar
11 mei 08:35 in Vacatures

2Mpact zoekt een Junior digitale duizendpoot (M/V/X) (onbepaalde duur, deeltijds of freelance is mogelijk)

Bedrijf: 2Mpact is als verenigingsmanagementbureau uitgegroeid tot de toonaangevende speler inzake advies en ondersteuning van beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenorganisaties (bv. wetenschappelijke verenigingen, netwerkorganisaties, charities,…). Het kantoor in Gentbrugge huisvest ook een aantal organisaties die inmiddels over eigen stafmedewerkers beschikken, maar tegelijk beroep doen op andere diensten van 2Mpact. Samen vormt dit een brede en dynamische biotoop van heel uiteenlopende verenigingen met boeiende uitdagingen.

Ter ondersteuning van de bestaande en nieuwe verenigingen in onze brede klantenportfolio zoeken we een Junior digitale duizendpoot (M/V/X)

Functiebeschrijving

  • Je wordt ingeschakeld voor de technische ondersteuning van de implementatie van internettoepassingen (CRM, website, newsletter en Google analytics) en de koppeling aan boekhoudsoftware en banktoepassingen
  • Je staat in voor support voor zowel het intern team rond ICT en de diverse internetapplicaties als voor de klant-verenigingen en hun bestuurders en leden
  • Je biedt ondersteuning van de digitale dienstverlening (o.m. op vlak van social media, dashboarding, webinars, podcasts,…)

Profiel

  • Je hebt minimaal een relevant graduaats- of bachelordiploma (ICT, internet, digitale media) waardoor je over de volgende technische skills beschikt: html, CSS, beheer MSoffice omgeving (mail accounts, Teams, …), social media (LinkedIn, Facebook,…) ….
  • Je bent organisatorisch sterk en kan opdrachten zelfstandig uitvoeren en tot een goed resultaat brengen
  • Je bent communicatief en sociaal ingesteld, flexibel en vlot in de omgang met anderen.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en hebt kennis van Frans en Engels
  • Ervaring met ledenverenigingen en basisprincipes van administratieve processen (boekhouding, facturatie van opleidingen) is een pluspunt

Ons aanbod

Wij bieden jou een erg gevarieerde en uitdagende job in een jonge en dynamische omgeving. Je krijgt de nodige interne opleiding en uiteraard voorzien we een correct verloningspakket (loon, maaltijdcheques, onkostenvergoeding…). Thuiswerk en flexibele uren zijn standaard.

Interesse?
Stuur vóór 31 mei jouw cv met een gemotiveerde sollicitatiebrief naar work@2mpact.be

0 reacties

Terug naar Vacatures