VBZV zoekt een inhoudelijk medewerker (voltijds)

Josefien D'Haene avatar
6 februari 15:13 in Vacatures

VBZV zoekt een inhoudelijk medewerker (voltijds)

De zelfstandige verpleegkundigen in Vlaanderen en Brussel groeperen zich al sinds 1985 om hun belangen op federaal en regionaal vlak te verdedigen in de “de Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandig Verpleegkundigen”.

VBZV biedt onafhankelijke begeleiding en stelt de zelfstandige thuisverpleegkundige centraal in al onze activiteiten, informatieverspreiding en/of voordelen. Zo maken we het de zelfstandige thuisverpleegkundige gemakkelijker.

Lokale kringwerking is de sleutel naar het hebben van een ‘stem’ op regionaal niveau. Kringen zijn een plek waar zelfstandige thuisverpleegkundigen elkaar vinden en gezamenlijk acties opzetten. Een kring wordt lokaal gestuurd en bestuurd. Dat gaat van vormingen, overlegmomenten met het ziekenhuis tot de vertegenwoordiging in de Zorgraad van de Eerstelijnszone.

Als inhoudelijk medewerker word je, samen met het team, ingeschakeld in de brede ondersteuning van de vereniging.

- Je bent het centrale contactpunt voor vragen van de kringverantwoordelijken.
- Je draagt onze waarden met enthousiasme uit en zorgt voor een uitrol van het plan voor de kringen 2024-2025.
- Je voert een vlotte schriftelijke communicatie. Je verzorgt mee de inhoud op de verschillende mediakanalen (nieuwsbrieven, magazine, website, Facebook, LinkedIn).
- Daarnaast werk je projectmatig op opportuniteiten zoals het bijwonen van externe werkgroepen, samenwerking met scholen, wetenschappelijk onderzoek, etc.

Om dit alles in goede banen te leiden sta je in nauw contact met de leden, het team van collega’s en de algemeen coördinator van de vereniging. De eerste maanden laten we je kennis maken met het brede scala aan taken en zal je ondergedompeld worden in de diverse facetten van het verenigingsmanagement

Profiel
- Je hebt een relevant hoger onderwijsdiploma (minimaal bachelor in de zorg).
- Ervaring in de verpleegkundige sector of in de thuiszorg is een plus.
- Je verwerft snel inzicht in de vereniging en het beroep van een zelfstandige thuisverpleegkundige.
- Je hebt een vlotte pen en kan zelfstandig op zoek naar (juiste) informatie.
- Je bent leergiering en flexibel. Je bent bereid om ad hoc taken van collega’s op te vangen. Multitasking schrikt je niet af.
- Je zal vooral werken met MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams, ,…) en het centrale ledendatabeheersysteem. Wij maken je graag wegwijs.
- Je bent regelmatig onderweg naar lokale kringen in Vlaanderen en Brussel. Af en toe werk je ook 's avonds.

Ons aanbod
Een toffe en uitdagende job met veel sociale contacten binnen een beroepsvereniging.
Een job met veel vrijheid én verantwoordelijkheid. Je mag rekenen op een interessante verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals een laptop en maaltijdcheques.

Startdatum: zo snel mogelijk
Stuur je cv met motivatiebrief naar de coördinator Julie Van Spaendonck via julie@vbzv.be

0 reacties

Terug naar Vacatures