Kalender

 1. tandem.jpg
  20 april 2023

  Bestuurder: lust of last voor de verenigingsprofessional? met case ie-net (Masterclass)

  Antwerpen

  Als verenigingsprofessional kom je direct of indirect in contact met het bestuur. In theorie vormt het bestuur een goed geoliede tandem met het team van professionals waarbij iedereen duidelijk afgelijnde taken heeft. In de praktijk zie je dat er soms wel andere spanningsvelden ontstaan.

   

 2. meeting photo unsplash.jpg
  09 mei 2023

  Workshop 'Vergaderingen leiden en creatief laten verlopen'

  Brussel

  Moet jij regelmatig vergaderen? Een bestuursvergadering voorzitten, teammeeting voorbereiden, werkgroep faciliteren, ...? 

  Vergaderen is vaak een frustratiepunt. Verkeerde aanpak, steeds dezelfde methode of te weinig op de groep gericht. Maar het kan anders.

 3. data.jpg
  23 mei 2023

  BSAE Powersessie: Naar een datagedreven ledenorganisatie

  Big Data en Advanced Analytics zijn geen buzz words meer, maar instrumenten om de strategie en aanpak van de ledenorganisatie te optimaliseren.

 4. speaker_belangenbehartiging.jpg
  30 mei 2023

  Belangenbehartiging met case (Masterclass)

  Gentbrugge

  Op het gepaste moment het dossier dat een absolute prioriteit is voor je achterban in de politieke schijnwerpers plaatsen, en in samenwerking met de juiste stakeholders het politiek beleid en publiek debat hierover vormgeven. Dat is de essentie van lobby of belangenvertegenwoordiging.

 5. mail.jpg
  08 juni 2023

  Workshop 'Schrijven voor het web en digitale nieuwsbrieven voor ledenorganisaties'

  Brussel

  Hoe informeer, activeer en inspireer je (potentiële) leden via je digitale kanalen? Dat is de focus van deze dagworkshop gegeven door experte Delphine Van Belleghem.

Leden ontvangen exclusieve informatie via BSAE Community, de maandelijkse digitale newsletter en de 2 printed edities (bewaarexemplaren met longreads, inzichten…). Als niet-lid kan je je hier aanmelden om de Newsalert te ontvangen.