Kalender

 1. tandem.jpg
  11 oktober 2022

  Bestuurder: lust of last voor de verenigingsprofessional? met case ie-net (Masterclass)

  Brussel

  Als verenigingsprofessional kom je direct of indirect in contact met het bestuur. In theorie vormt het bestuur een goed geoliede tandem met het team van professionals waarbij iedereen duidelijk afgelijnde taken heeft. In de praktijk zie je dat er soms wel andere spanningsvelden ontstaan.

   

 2. speaker_belangenbehartiging.jpg
  18 oktober 2022

  Belangenbehartiging met case (Masterclass)

  Brussel

  Op het gepaste moment het dossier dat een absolute prioriteit is voor je achterban in de politieke schijnwerpers plaatsen, en in samenwerking met de juiste stakeholders het politiek beleid en publiek debat hierover vormgeven. Dat is de essentie van lobby of belangenvertegenwoordiging.

 3. data.jpg
  20 oktober 2022

  BSAE Powersessie: Naar een datagedreven ledenorganisatie

  Big Data en Advanced Analytics zijn geen buzz words meer, maar instrumenten om de strategie en aanpak van de ledenorganisatie te optimaliseren.

 4. mail.jpg
  25 oktober 2022

  Workshop 'Strategisch sociale media inzetten voor ledenorganisaties'

  Brussel

  Hoe informeer, activeer en inspireer je (potentiële) leden via je sociale media? Dat is de focus van deze halve dagworkshop gegeven door experte Delphine Van Belleghem.

 5. communitybuilding.JPG
  10 november 2022

  Communitybuilding met case (Masterclass)

  Gentbrugge

  Hoe verzoenen we de ‘What’s in it for me?’-vraag van het lid met het collectieve belang dat de organisatie nastreeft? Het antwoord zit hem in de manier waarop we de leden binden en verbinden, niet enkel aan de organisatie, maar ook aan mekaar en aan de buitenwereld. Hoe je dat doet is de kern van deze interactieve  inspiratiesessie, inclusief concrete case!

 6. sustainability_BSAE sessie.jpg
  15 november 2022

  BSAE Powersessie: "Strategisch omgaan met duurzaamheid"

  Marktevoluties, nieuwe Europese wetgeving en stijgende verwachtingen van klanten en leveranciers drijven organisaties tot de integratie van duurzaamheid in hun bedrijfsvoering. Duurzaam ondernemen creëert naast maatschappelijke meerwaarde ook mogelijkheden tot differentiatie en competitie.

 7. samenspel foto.jpg
  21 november 2022

  BSAE Update online

  BSAE biedt vijf keer per jaar een online BSAE update moment. Tijdens dit informele overleg met BSAE-leden geven we kort een stand van zaken van het BSAE actieplan. Daarnaast is er gelegenheid om van gedachten te wisselen over uitdagingen en vragen van leden, om ideeën voor nieuwe initiatieven mee te delen. Zo kunnen we mekaar helpen en versterken.

Leden ontvangen exclusieve informatie via BSAE Community, de maandelijkse digitale newsletter en de 2 printed edities (bewaarexemplaren met longreads, inzichten…). Als niet-lid kan je je hier aanmelden om de Newsalert te ontvangen.