Kalender

 1. mail.jpg
  08 juni 2023

  Workshop 'Schrijven voor het web en digitale nieuwsbrieven voor ledenorganisaties'

  Brussel

  Hoe informeer, activeer en inspireer je (potentiële) leden via je digitale kanalen? Dat is de focus van deze dagworkshop gegeven door experte Delphine Van Belleghem.

 2. Videoconference with happy people on desktop.jpg
  14 juni 2023

  Algemene Vergadering BSAE vzw (enkel voor leden)

  Antwerpen

  De algemene vergadering van BSAE vzw vindt dit jaar plaats op woensdag 14  juni 2023, van 18u00 tot 19u00.

   

 3. communitybuilding.JPG
  19 september 2023

  Communitybuilding met case (Masterclass)

  Brussel

  Hoe verzoenen we de ‘What’s in it for me?’-vraag van het lid met het collectieve belang dat de organisatie nastreeft? Het antwoord zit hem in de manier waarop we de leden binden en verbinden, niet enkel aan de organisatie, maar ook aan mekaar en aan de buitenwereld. Hoe je dat doet is de kern van deze interactieve inspiratiesessie.

 4. tandem.jpg
  24 oktober 2023

  Bestuurder: lust of last voor de verenigingsprofessional? met case (Masterclass)

  Gentbrugge

  Als verenigingsprofessional kom je direct of indirect in contact met het bestuur. In theorie vormt het bestuur een goed geoliede tandem met het team van professionals waarbij iedereen duidelijk afgelijnde taken heeft. In de praktijk zie je dat er soms wel andere spanningsvelden ontstaan.

 5. LinkedIn voor ledenorganisaties.jpg
  05 december 2023

  LinkedIn Powersessie - jouw LinkedIn profiel en pagina optimaal opbouwen en inzetten

  Gentbrugge

  Wist je dat maar 6% van alle mensen actief op Linkedin zelf iets post ? En dat je eigen content plaatsen net kan zorgen voor een groter bereik, connecties en uiteindelijk meer leden en samenwerkingen ? Eerste stap is je organisatie, maar zeker ook jezelf goed positioneren op LinkedIn. Dat, en veel meer, leer je tijdens deze hands-on sessie waarbij je de inzichten meteen omzet in de praktijk.

Leden ontvangen exclusieve informatie via BSAE Community, de maandelijkse digitale newsletter en de 2 printed edities (bewaarexemplaren met longreads, inzichten…). Als niet-lid kan je je hier aanmelden om de Newsalert te ontvangen.