Kalender

 1. tandem.jpg
  24 oktober 2023

  Bestuurder: lust of last voor de verenigingsprofessional? met case (Masterclass)

  Gentbrugge

  Als verenigingsprofessional kom je direct of indirect in contact met het bestuur. In theorie vormt het bestuur een goed geoliede tandem met het team van professionals waarbij iedereen duidelijk afgelijnde taken heeft. In de praktijk zie je dat er soms wel andere spanningsvelden ontstaan.

 2. meeting photo unsplash.jpg
  23 november 2023

  Workshop 'Vergaderingen leiden en creatief laten verlopen'

  Gentbrugge

  Moet jij regelmatig vergaderen? Een bestuursvergadering voorzitten, teammeeting voorbereiden, werkgroep faciliteren, ...? 

  Vergaderen is vaak een frustratiepunt. Verkeerde aanpak, steeds dezelfde methode of te weinig op de groep gericht. Maar het kan anders.

 3. LinkedIn voor ledenorganisaties.jpg
  05 december 2023

  LinkedIn Powersessie - jouw LinkedIn profiel en pagina optimaal opbouwen en inzetten

  Gentbrugge

  Wist je dat maar 6% van alle mensen actief op Linkedin zelf iets post ? En dat je eigen content plaatsen net kan zorgen voor een groter bereik, connecties en uiteindelijk meer leden en samenwerkingen ? Eerste stap is je organisatie, maar zeker ook jezelf goed positioneren op LinkedIn. Dat, en veel meer, leer je tijdens deze hands-on sessie waarbij je de inzichten meteen omzet in de praktijk.

 4. communitybuilding.JPG
  23 januari 2024

  Communitybuilding met case (Masterclass)

  Brussel

  Hoe verzoenen we de ‘What’s in it for me?’-vraag van het lid met het collectieve belang dat de organisatie nastreeft? Het antwoord zit hem in de manier waarop we de leden binden en verbinden, niet enkel aan de organisatie, maar ook aan mekaar en aan de buitenwereld. Hoe je dat doet is de kern van deze interactieve inspiratiesessie.

 5. speaker_belangenbehartiging.jpg
  25 januari 2024

  Belangenbehartiging met case (Masterclass)

  Brussel

  Op het gepaste moment het dossier dat een absolute prioriteit is voor je achterban in de politieke schijnwerpers plaatsen, en in samenwerking met de juiste stakeholders het politiek beleid en publiek debat hierover vormgeven. Dat is de essentie van lobby of belangenvertegenwoordiging.

Leden ontvangen exclusieve informatie via BSAE Community, de maandelijkse digitale newsletter en de 2 printed edities (bewaarexemplaren met longreads, inzichten…). Als niet-lid kan je je hier aanmelden om de Newsalert te ontvangen.