BSAE Ledencases

Welkom bij de BSAE Ledencases

Elke dag opnieuw zetten ledenorganisaties en verenigingsprofessionals zich in voor hun leden. Zij ontzorgen hun leden, zorgen voor belangenbehartiging, opleiding, inspiratie, info, innovatie, … Deze organisaties maken het verschil voor hun leden. Lanceerde jouw organisatie een bijzondere campagne, maakten jullie een verandering door, hebben jullie iets teweeggebracht in de sector, jullie leden op een speciale manier in de bloemetjes gezet, een bijzondere samenwerking opgezet, … ? Laat het weten aan BSAE en de verenigingsprofessionals door je cases te delen. Deze berichten komen ook in de ledennieuwsbrief en de brede communicatiemails (3500 ontvangers).

 1. news1
  28 mei 2023

  ie-net zoekt juryleden voor hun ie-netprijzen onder de leden!

  De ie-netprijzen is een wedstrijd voor alle burgerlijke, bio-en industrieel ingenieurs die in 2023 hun masterdiploma behalen. Voor de editie van 2023 is ie-net op zoek naar gepassioneerde juryleden met een kritisch oog. De jurering bestaat uit een eerste ronde (schriftelijke beoordeling van ingezonden deelnames) en een digitale finaleronde.

  Lees meer over "ie-net zoekt juryleden voor hun ie-netprijzen onder de leden!"

 2. news1
  25 mei 2023

  Voorzitter Domus Medica bedankt alle huisartsen op 'Werelddag van de Huisartsen'

  Naar aanleiding van de Dag van de Huisarts op 19 mei bedankte Domus Medica voorzitter, dr. Jeroen van den Brandt, alle huisartsen persoonlijk  voor hun harde werk en dagelijkse inzet voor hun patiënten en de beroepsgroep in een videoboodschap. 

  Lees meer over "Voorzitter Domus Medica bedankt alle huisartsen op 'Werelddag van de Huisartsen'"

 3. news1
  23 mei 2023

  UBA deelt beoordeling Trends Day 2023

  UBA ontving bijna 1.400 professionals voor een inspirerende dag in Paleis 12 van Brussels Expo tijdens hun Trends Day 2023. Ze delen op hun website de voornaamste resultaten uit de tevredenheidssurvey.

  Lees meer over "UBA deelt beoordeling Trends Day 2023"

 4. news1
  15 mei 2023

  Netwerk Lokaal Sportbeleid moedigt leden aan om app te downloaden van online community

  Op Congres Lokaal Sportbeleid 2023 hebben ze de Networkapp voor een eerste keer gebruikt. Nu maken ze de doorstart om deze app verder uit te rollen zodat hun leden de app doorheen het jaar kunnen gebruiken.

  Lees meer over "Netwerk Lokaal Sportbeleid moedigt leden aan om app te downloaden van online community"

 5. news1
  13 mei 2023

  Wendy Francken (directeur Vlario) wordt voorzitter van de European Water Association

  VLARIO directeur, Wendy Francken werd op 12 mei 2023 tot EWA-voorzitter benoemd. Zij is de eerste Belgische voorzitter van de European Water Assocation.

  Lees meer over "Wendy Francken (directeur Vlario) wordt voorzitter van de European Water Association"

 6. news1
  11 mei 2023

  Vanaf 2023 zijn er telkens een Vlaamse en Waalse gaststad voor Het Weekend van de Klant.

  De kogel is door de kerk. Elk jaar gaan Comeos, UNIZO en UCM op zoek naar twee steden die als gaststad hun beste beentje voorzetten tijdens Het Weekend van de Klant. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 organiseren Leuven en Luik zich als Vlaamse en Waalse gaststad om consumenten die dag in alle enthousiasme te ontvangen.

  Lees meer over "Vanaf 2023 zijn er telkens een Vlaamse en Waalse gaststad voor Het Weekend van de Klant."

  Tags:
 7. news1
  24 apr. 2023

  NAV ijvert voor uitgebreide verzekeringsplicht voor aannemers

  Naar aanleiding van het faillissement van bouwpromotor Sua Casa uit Roeselare laait het debat over de bescherming van consumenten in de bouw opnieuw op. ‘Door te werken met een architect, de verzekeringsplicht voor aannemers uit te breiden en een registratieplicht voor aannemers op te leggen, kunnen we heel wat bouwellende vermijden’, stelt Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV).

  Lees meer over "NAV ijvert voor uitgebreide verzekeringsplicht voor aannemers"

 8. news1
  24 apr. 2023

  Prebes deelt het 'warm bedrijf" pakket

  Een ‘warm bedrijf’ is een werkomgeving die medewerkers mentaal gezond houdt én versterkt. Ontdek het startpakket en word nu ook een 'warm bedrijf'.

  Lees meer over "Prebes deelt het 'warm bedrijf" pakket"

 9. news1
  21 apr. 2023

  Nieuwe campagne Go Electro wil jongeren warm maken voor de elektrosector

  De Go-electro-campagne werd ontwikkeld door Volta en is gedragen door heel de elektrosector waaronder ook Nelectra wil meer jongeren aanzetten tot een studiekeuze waarbij ze concreet kunnen bijdragen aan een beter klimaat. Via publicaties en video’s op sociale media, worden de jongeren verwezen naar de website go-electro.be waar ze een hoop aan informatie vinden over welke beroepen en opleidingen er mogelijk zijn.

  Lees meer over "Nieuwe campagne Go Electro wil jongeren warm maken voor de elektrosector"

 10. news1
  17 apr. 2023

  UBA Belgium publiceert het volledige rapport van de Digital Benchmark 2022 voor haar leden

  Vorige maand publiceerde UBA, in samenwerking met UMA, de eerste resultaten van de Digital Benchmark 2022. Deze biedt een uitgebreide kijk op de evolutie van het Belgische medialandschap en geeft ook aan hoeveel deze markt waard is. Vandaag is een gedetailleerder rapport beschikbaar voor de leden.

  Lees meer over "UBA Belgium publiceert het volledige rapport van de Digital Benchmark 2022 voor haar leden"

 11. news1
  23 mrt. 2023

  Meer dan 150 organisaties ondertekenden de Green Deal Duurzame Zorg

  Vlaams minister Hilde Crevits (CD&V) en Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) hebben woensdag 15 maart het officiële startschot gegeven voor de Green Deal Duurzame Zorg. Daarbij gaat de zorgsector de komende drie jaar aan de slag om de zorg in Vlaanderen duurzamer te maken.

  Lees meer over "Meer dan 150 organisaties ondertekenden de Green Deal Duurzame Zorg"

 12. news1
  23 mrt. 2023

  0'60": dat zijn verhalen en tips voor startende cultuurwerkers

  Cultuurloket ging langs bij 10 inspirerende personen uit de cultuursector en laat ze aan het woord over hun carrière. De filmpjes worden gedeeld op de Instagram-pagina van Cultuurloket.

  Lees meer over "0'60": dat zijn verhalen en tips voor startende cultuurwerkers"