Pixii zoekt een ondersteuner voor events en administratie (deeltijds)

Josefien D'Haene avatar
7 maart, 14:58 in Vacatures

Pixii zoekt een ondersteuner voor events en administratie (deeltijds)

Onze droom is die van een koolstofneutrale wereld waar iedereen duurzaam, gezond en comfortabel woont, werkt en leeft. Heb jij goesting om samen met ons aan die kar te trekken, lees dan zeker verder!

Om die droom te verwezenlijken nemen we onze rol van Kennisplatform Energieneutraal Bouwen al 20 jaar heel serieus op. Voortrekker in de wereld van energiezuinig bouwen zijn is iets waar wij dat ei in kwijt kunnen. We doen dat door onderzoeksprojecten op te starten, te trekken of uit te voeren, opleidingen voor de professionele bouwer te maken en geven, een gemeenschap van milieubewuste bouwactoren te activeren en mee aan de beleidskar te trekken.

We zijn op zoek naar enthousiasme, engagement en die extra flair, naast een stukje kennis en ervaring uiteraard..

Waar zet jij mee je schouders onder?

Events (jaarlijks 4 Expert Days, 2 Ledenevents, thematafels allerhande en 2 reeksen opleidingen): reserveren van zalen en catering, opvragen van de presentaties bij de sprekers, maken van badges en deelnemerslijsten, bevestigingsmails sturen, onthaal op de dag zelf, evaluaties opvragen en verwerken, ….

Administratie: Opmaken en opvolgen partnercontracten, database up-to-date houden, helpen bij de voorbereiding en opstellen van mailings, aanmaken van log-ins en bedrijfsfiches voor leden (interne opleiding wordt voorzien), leden mailen om hun bedrijfsfiches up-to-date te houden, plaatsen van online agenda’s,…

Wie ben je?

  • We hebben geen specifieke diplomavereisten, zolang je maar veel goesting hebt in het takenpakket!
  • Je vat de koe bij de horens en kan vlot met de computer overweg? Prima, je zit nog steeds op het goede spoor.
  • Samenwerken in en met een klein sterk team en nadenken over hoe we het nog beter kunnen doen? Jouw ideeën tellen mee.
  • Je trekt graag je plan. Deze taken worden uitgevoerd in sterke samenwerking met het communicatieteam en de community-beheerder, maar vragen enige mate van zelfstandig werken.
  • Het engagement straalt van je af. Je bent flexibel en bereid om bij te springen waar nodig.
  • Je gaat voor duidelijke afspraken, nauwkeurig werken en foutloze administratie.
Wat krijg je?

Een deeltijds contract (uren en dagen bespreekbaar) van onbepaalde duur, een competitieve verloning, extralegale voordelen (openbaar vervoer of fietsvergoeding, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering) en flexibele werkomstandigheden met thuis- en telewerkmogelijkheden. Daarnaast is ons kantoor in Borgerhout (Antwerpen) goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Een kleine groep van toffe collega’s in een horizontale organisatie met alle ruimte voor nieuwe ideeën.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae ten laatste op 20 maart 2022 naar Els Vanden Berghe, info@pixii.be

Gepubliceerd op 7 maart 2022

0 reacties

Terug naar Vacatures