Actieplan BSAE 2021 - Plan V

zondag 03 januari 2021

Met de nieuwe baseline van BSAE 'Verenigingsprofessionals Versterken' zeggen we niet alleen wat wij als BSAE willen doen, maar ook wat verenigingsprofessionals binnen hun organisatie doen. Voor 2021 stelden we Plan V op om de belangrijkste actiepunten helder te stellen.

Het plan V omvat 3 concrete actiepunten en ééntje waarvan we hopen dat het uitvoerbaar wordt. 

Plan V 2021.JPG

  1. VERRIJKEN |Een uitgebreid aanbod aan opleidingen (basispakket, workshops, masterclasses) dat alle mogelijke aspecten van de verenigingsprofessional covert. Voor het voorjaar worden er al goed 20 sessies ingepland. Tegelijk wordt het concept van Certified Association Professional verder vormgegeven.

  2. VERBINDEN |Een warme community van verenigingsprofessionals waar leden mekaar kennen en van mekaar leren door (online) sessies (Samenspel, Expedities waarbij ‘werken aan eigen werk’ centraal staat) en kanalen zoals de nieuwe BSAE-website met ledendirectory en -forum en de periodieke digitale nieuwsbrieven.

  3. VERDIEPEN |Met leden en experten op een bijzondere Expeditie ‘Verenigingswerk = Mensenwerk’ gaan om nog scherper in kaart te brengen wat de rol en de daarbij horende uitdagingen zijn voor de verenigingsprofessional. Dit dient als ruggengraat voor BSAE, maar evenzeer als basis om de andere actiepunten nog beter te laten aansluiten bij de verwachtingen van de verenigingsprofessionals.

  4. VERENIGEN |Zodra het weer kan de leden samenbrengen op veilige en waardevolle fysieke meetings, netwerkmomenten, lerende netwerken en het jaarevent.

In de BSAE Essentials lees je alles over de collectieve ambitie van BSAE 'Verenigingsprofessionals versterken'. De pdf kan je hier downloaden. 

« Terug