ICCA France Benelux Chapter Summit in Belgisch Limburg (6 en 7 september)

dinsdag 10 augustus 2021

In samenwerking met ICCA, de International Congress & Convention Association, organiseert VISITFLANDERS Convention Bureau de ICCA France Benelux Chapter Summit, en wel in Belgisch Limburg (Hasselt en Genk) op 6 en 7 september aanstaande.

ICCA Chapter BeneluxWaar?

De summit vindt plaats in Hasselt (Belgisch Limburg). Hier worden tijdens het programma unieke locaties bezocht zoals Thor Central en het openluchtmuseum Bokrijk, bekend van het 'Fietsen Door Het Water' project, tevens genoemd in TIME’s top 100 of World’s greatest places.

Voor wie?

Het evenement wordt bezocht door internationaal opererende associatie- en meetingprofessionals uit Frankrijk en de Benelux, en wordt georganiseerd door VISITFLANDERS Convention Bureau en Belgian Limburg Convention Bureau.

Waarom deelnemen?

Deze meeting is een unieke gelegenheid om de regio en de kennisspeerpunten van Belgisch Limburg beter te leren kennen én om kennis te maken met andere associatieprofessionals en nieuwe contacten op te doen binnen de meetingindustrie.

Daarnaast komen tijdens het tweedaags programma  inspirerende sprekers aan bod zoals Jean Manca,  Paul RulkensOri Lahav en Kai Troll. Ook is dit event een testcase voor PeopleFlows, waarbij de routing, interactie en locaties van deelnemers gevolgd wordt, iets dat in COVID-tijden goed van pas komt bij de organisatie van een meeting.

Graag verwelkomen we u of een collega als gast, live of online bij de ICCA France Benelux Chapter Meeting. Indien u live wilt en kunt deelnemen, biedt VISITFLANDERS Convention Bureau reis- en verblijf aan en uiteraard het compleet verzorgde programma. Indien u interesse heeft om deel te nemen, stuur dan een e-mail naar: sonja.opreij@meetinflanders.com.

« Terug