Vives biedt postgraduaten Cultuurmanagement en Management in Social Profit aan vanaf oktober

maandag 20 september 2021

Vives biedt deze twee postgraduaten aan vanaf oktober. Specialisten uit het werkveld bieden je de nodige handvaten voor een hands-on aanpak. Het postgraduaat Cultuurmanagement start op 16 oktober. Het postgraduaat management in de social profit start op 28 oktober.

vives hogeschoolHet postgraduaat Management in Social Profit is een opleiding voor mensen werkzaam in de publieke en social profit sector die hun managementexpertise willen verbreden, zich verder willen ontwikkelen en een bredere kijk op de organisatie willen verwerven. Of voor mensen die hun loopbaan (verder) wensen te ontwikkelen binnen de publieke en social profit sector en handvaten nodig hebben inzake management of voor young potentials in de publieke en social profit sector die in functie van hun loopbaan proactief werk willen maken van inzicht in de diverse aspecten van een organisatie.

Hoe succesvol cultuur brengen en up-to-date blijven in een turbulente context? Specialisten uit het werkveld bieden je de nodige handvaten voor een hands-on aanpak. Het postgraduaat Cultuurmanagement start op 16 oktober. Programmadirecteur Katrien Van Eeckhoutte en een uitgebreid team van docenten uit de volledige culturele sector heten je welkom.

Info over het postgraduaat Management in Social Profit.

Info over het postgraduaat Cultuurmanagement.

« Terug