BSAE wordt in 2022 ondersteund door 7 kwalitatieve partners

maandag 28 februari 2022

Om het ambitieuze actieplan van BSAE voor 2022 – “De verenigingsprofessional als vliegwiel voor verandering” te realiseren krijgt BSAE opnieuw extra ondersteuning van 7 gespecialiseerde partners. Een aantal onder hen zijn er al meerdere jaren bij: Liantis, Dropsolid, 2Mpact, Procurios en Desire2Learn. Recenter is het partnerschap met TribiCRM en 9Altitudes, beiden gespecialiseerd in CRM-toepassingen voor ledenorganisaties.

Voor 2022 voorzien we met hen inspirerende content te brengen in onze communicatiekanalen, naast de organisatie van webinars die uiteraard hun diensten toelichten, maar waarbij ze evenzeer hun expertise en ervaring in de sector vertellen en vooral vertalen naar elke verenigingsprofessional. Boven benutten we ook hun expertise in eigen activiteiten, zoals de expedities of lerende netwerken. Hou zeker de BSAE kalender in de gaten!

Onze partners op een rijtje:

2Mpact

2Mpact neemt het ondersteunende werk voor uw (leden-) vereniging of community over, om ruimte en energie te creëren voor andere uitdagingen.

http://www.2mpact.be


9altitudes

Het CRM platform van Microsoft als een Future-proof totaaloplossing waarmee uw leden en medewerkers optimaal worden bediend.

https://www.9altitudes.com/

D2L

D2L biedt met Brightspace een cloud based learning platform. Het wordt de nummer 1 LMS, Learning Management Solutions, voor associations genoemd door experts.
http://www.d2l.com

Dropsolid

Organisaties vertrouwen op Dropsolid voor de creatie van naadloze digitale ervaringen. 

http://www.dropsolid.com/nl

Liantis

In dialoog met hun klanten pakt Liantis de HR-uitdagingen aan van vandaag en morgen.

https://www.liantis.be/nl

Procurios
Het Procurios Platform is een unieke totaaloplossing bestemd voor verenigingen. Het biedt alles wat je nodig hebt op één centrale plek; ledenadministratie, communicatie, rapportage, facturatie en nog zo veel meer.

https://www.procurios.com/nl/ledenvereniging

TribiCRM
TribiCRM is specifiek ontworpen voor ledenorganisaties zodat je eenvoudig de lidmaatschappen kan beheren.

https://www.tribicrm.com/nl

Bekijk hier een overzicht van onze partners met uitgebreidere info.

« Terug