Praktijkendatabase "Verenigingsprofessional in COVID-19 tijden"

woensdag 08 april 2020

In deze BSAE-database verzamelen we praktijken van verenigingsprofessionals en sector- en beroepsverenigingen omtrent het corona-virus. Je vindt er voorbeelden van bedankingen van leden, videoboodschappen van directeurs, samenwerkingsverbanden, interessante linken rond AV en (bestuurs)vergaderingen, inspiratie rond gebruik van video, ...

Een vrij toegankelijke praktijkendatabase

COVID-19.jpgDe database wordt permanent aangevuld, voornamelijk vanuit praktijken van verenigingsprofessionals en verenigingen op LinkedIn of Twitter.

Je kan op alle items klikken en dan vind je een link naar de specifieke informatie.

Er zijn 2 views om te kijken:

  1. Van recent toegevoegde cases naar eerdere cases
  2. Gesorteerd op enkele tags, die je bovenaan kan raadplegen. Gebruik de schuifbalken horizontaal en vertical om meer te zien op je pagina.

Via 'search' (rechtsboven) kan je ook zoeken.

Heb je suggesties of praktijken die je graag wil toevoegen?


Mail je case of link naar info@bsae.be.

De database wordt gevoed met praktijken die op onze radar komen en die we denken dat interessant zijn om te delen. Ook vanuit onze waardering voor de inspanning van professionals en hun vereniging. Heb je een opmerking of bedenking? Laat het ons zeker weten, dan passen we aan waar nodig.

De database is opgemaakt in Notion, een online platform dat BSAE o.a. gebruik in de BSAE Expedities en bij de Online Meetups die we momenteel organiseren voor verenigingsprofessionals in corona-tijden.

« Terug