2Mpact zoekt een verenigingsprofessional

Josefien D'Haene avatar
21 april, 14:24 in Vacatures

2Mpact zoekt een verenigingsprofessional

2Mpact is als verenigingsmanagementbureau uitgegroeid tot de toonaangevende speler inzake advies en ondersteuning van beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenorganisaties (bv. wetenschappelijke verenigingen, netwerkorganisaties, charities,…). Het kantoor in Gentbrugge huisvest ook een aantal organisaties die inmiddels over eigen stafmedewerkers beschikken, maar tegelijk beroep doen op andere diensten van 2Mpact. Samen vormt dit een brede en dynamische biotoop van heel uiteenlopende verenigingen met boeiende uitdagingen.

Ter ondersteuning van de bestaande en nieuwe verenigingen in onze brede klantenportfolio zoeken we met onmiddellijke ingang een Verenigingsprofessional (M/V/X).

Functiebeschrijving

Je wordt in principe ingeschakeld bij de dienstverlening naar de diverse verenigingen, maar krijgt ook de kans je toe te leggen op een individuele vereniging waar je dan aanspreekpunt voor wordt.
Je helpt mee uitvoering geven aan acties inzake ledenwerving en ledenbinding. Dit houdt onder meer in het voorbereiden van evenementen, congressen en diverse meetings zoals werkgroepvergaderingen, masterclasses en opleidingen. Daarnaast help je mee met communicatieacties, zowel online (via websites, elektronische newsletters,…) als offline (magazines, jaarverslagen,…).
Je schrikt niet terug om veelvuldig contacten te leggen met de leden, sponsors en stakeholders van de verenigingen.
Je bent stipt, goed georganiseerd en kan makkelijk een verslag opmaken van een meeting. Tegelijk ben je ook creatief en inventief om mee te helpen nieuwe initiatieven te lanceren.

Profiel

Je hebt minimaal een bachelordiploma
Je hebt enige ervaring met het werken binnen een ledenorganisatie of vzw
Je kan opdrachten zelfstandig uitvoeren en tot een goed resultaat brengen
Je bent communicatief en sociaal ingesteld, flexibel en vlot in de omgang met anderen
Je bent organisatorisch sterk, nauwgezet en ordelijk, je hebt een verzorgd voorkomen
Je bent vertrouwd met internet (gebruik van CMS, social media) en met de meest courante software toepassingen (Word, Excel, Outlook, …)
Je bent bereid externe meetings en studiedagen te faciliteren (incl. sporadische avondmeetings)
Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels

Ons aanbod
Een erg gevarieerde job met uitdagingen in een jonge en dynamische omgeving, waarbij je door collega’s met gelijkaardige profielen permanent ‘on the job’ wordt ondersteund. Je krijgt de nodige interne opleiding en uiteraard voorzien we een correct verloningspakket. Statuut (voltijds /deeltijds) als werknemer of freelancer is bespreekbaar.

Interesse? Stuur vóór 15 mei je cv met een gemotiveerde sollicitatiebrief naar work@2mpact.be.

0 reacties

Terug naar Vacatures