Over BSAE Powersessie: Crisiscommunicatie

BSAE Powersessie: Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie start niet tijdens of na de crisissituatie. Het is een logische actie vanuit een goed voorbereide en  allesomvattende strategische communicatie-aanpak.

Alles is onder controle! En negen andere mythes van het crisisbeheer. 

Aan de hand van uit de realiteit ervaren crisissituaties vertelt Stijn Pieters over de rol van de visie, mission statement en waarden in het zich voorbereiden op een reputationele en organisatorische crisis. Hij gaat dieper in op fake-empathie en waarom transparantie niet werkt.

Na deze Powersessie heb je:

  • praktische handvaten voor conversaties over crisiscommunicatie op het strategische niveau en wat je van een communicatieverantwoordelijke mag verwachten

  • praktische tips om aan de slag te gaan met weinig of geen communicatiemedewerkers

Expert

Stijn Pieters is medeoprichter en managing partner van PM - Risk Crisis Change. Als adviseur van private, non-profit en publieke organisaties put hij kennis en wijsheid uit verschillende domeinen zoals crisismanagement (zijn favoriet) maar ook performantie, risico, veranderingsmanagement en paradoxaal leiderschap.


Powersessies?

De powersessies vinden online plaats. Gedurende twee uur worden enkele inzichten in de diepte uitgewerkt en aan de hand van relevante voorbeelden geïllustreerd, waarna er tijd is voor interactie en het beantwoorden van de vragen van de deelnemers. We doen hiervoor beroep op sprekers die hun domeinexpertise vertalen naar de context van ledenorganisaties.


Praktische info

Wanneer?  Donderdag 2 december – van 10u00 tot 12u00

Waar? Online meeting via ZOOM

Prijzen?

  • 155 euro (excl. btw)
  • 125 euro (excl. btw) voor BSAE-leden
Photo by Markus Winkler on Unsplash

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen