Over Webinar Hybride werken, Hybride Leren (D2L ism BSAE)

Webinar Hybride werken, Hybride Leren (D2L ism BSAE)

Elke ledenorganisatie heeft ermee te maken: hybriditeit. Of het nu gaat om leden die advies zoeken bij hybride werken of de herinrichting van hun organisatie, ledenorganisaties zijn nauw betrokken bij digitale transformatie. Ledenorganisaties zien dat ook binnen hun eigen organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks hybride congres met zowel fysieke en virtuele deelnemers.

Bij het eerdere webinar dat D2L samen met BSAE organiseerde keken we naar het leren tijdens en rond events.

In de sessie van 25 november gaan we verder de diepte in en delen we onze ervaringen met hybride (blended) leren om L&D-professionals binnen associaties te helpen bij opzetten van robuuste programmatische leerprogramma's die aansluiten bij een hybride manier van leren.

Voor wie?

Deze sessie is dus met name geschikt voor verenigingsprofessionals die leren en ontwikkelen in hun portefeuille hebben.

Over deze webinar

In deze webinar deelt Peggy Hoogstoel, projectmanager bij D2L, haar ervaringen met blended learning in zowel het hoger onderwijs en de zakelijke markt. We duiken dieper in de achtergrond van blended learning, de mogelijkheden en best practices om zo impactvolle leerervaringen te creëren. Leerervaringen die aansluiten bij een snel veranderende omgeving, door het inzetten van een mix van online, virtuele en face 2 face componenten.

We geven niet alleen tips, maar laten ook zien hoe je hybride leren in de Brightspace leeromgeving kunt vormgeven.

Peggy Hoogstoel is sinds februari in dienst  bij D2L. Ervoor was ze werkzaam bij de Antwerp Management School als Blended Learning Architect. Haar kennis van zowel L&D als van het Brightspace LMS bleek de ideale combinatie te zijn voor de overstap naar D2L.

Deelname is gratis.

Inschrijven kan hier. 

Deel met anderen