Over BSAE Kick-off 2022

BSAE Kick-off 2022

Op donderdag 17 februari 2022 hopen we jullie te mogen verwelkomen op de online BSAE Kick-off 2022.

Naast een toelichting bij ons actieplan 2022 dat niet enkel focus op opleidingen maar ook op het bekomen van optimale werkomstandigheden voor de verenigingsprofessional, krijgt u twee boeiende keynotes, namelijk door Eva Verraes, directeur van Herw!n (het collectief van sociale circulaire ondernemingen) en door Liesbeth Switten, Secretaris-Generaal van de Europese vereniging AIB (Association of Issuing Bodies) en bestuurder bij ESAE (de Europese zustervereniging van BSAE).

Eva Verraes 04_herwinZij zullen een persoonlijk verhaal brengen over hoe zij als verenigingsprofessional in het leven staan en proberen om zowel de leden, bestuurders als externe stakeholders mee te nemen in de realisatie van de collectieve ambitie van hun organisaties. Voor beiden gaat dit verder dan het draaiende houden van de organisatie. Eva kijkt hierbij ook ver vooruit naar een sociale en duurzame economie, Liesbeth heeft een preferente inkijk in de Liesbeth Switten_IAB_breed Europees-internationale context waarbinnen ledenorganisaties opereren. Hun getuigenissen zullen zeker inspirerend zijn voor al wie zich bekommert om de toekomst van de organisatie en vooral de impact ervan.

Schrijf je nu in voor de online BSAE Kick-off 2022 om 16u00. Gratis voor leden en niet-leden. 

De sessie vindt plaats via het online platform van Network App, de login informatie wordt enkele dagen vooraf aan de deelnemers bezorgd.

Met de steun en medewerking van de BSAE Structurele Partners: 2Mpact, D2L, Dropsolid, Liantis, Procurios en TribiCRM

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Prijs

  • Gratis voor verenigingsprofessionals
  • 95 euro (excl. btw) voor leveranciers en consultants