Over BSAE Expeditie Digitale Communicatie - gratis online infosessie

BSAE Expeditie Digitale Communicatie - gratis online infosessie

Wat en voor wie?

Een lerend netwerk voor professionals binnen ledenorganisaties die verantwoordelijk zijn voor de communicatie, in het bijzonder met de digitale communicatie naar leden, potentiële leden, actoren.

Format?

logo_dropsolid3 sessies gefaciliteerd door BSAE en met expertinbreng van partner Dropsolid.

Centraal staat de onderlinge uitwisseling van ervaringen en uitdagingen inzake digitalisering van de werking van de organisatie. We denken hierbij aan onder meer het optimaliseren van content, de gesegmenteerde verspreiding ervan en vooral de opvolging van de communicatie-inspanningen. Maar ook thema’s als AI, security of GDPR in het gebruik van digitale tools kunnen aan bod komen.

De groep bepaalt zelf in grote mate de accenten van de topics die besproken worden. Problemen en/of uitdagingen kunnen in een veilige omgeving onder mekaar uitgesproken en scherp gesteld worden.

Praktisch info

Op vrijdag 23 februari 2024 (10u-11u) is er een gratis online intro-sessie waarop geïnteresseerden even met mekaar kunnen kennismaken en waarop het format en de mogelijke scope van het traject toegelicht wordt door BSAE en Dropsolid.

Vervolgens worden 3 data vastgelegd waarop de groep fysiek of online zal samenkomen. Verder deelname voor BSAE-leden is gratis. Niet-leden betalen 150 euro (+btw)

Prijzen excl. BTW

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Ticket gratis infosessie 23 februari Gratis

Prijzen exclusief 21% btw.