Berichten over Branding

 1. news1
  15 mei 2024

  BBOT vergroot zichtbaarheid van sector door lichtkruis

  BBOT-UPBTO is de Belgische Beroepsvereniging voor Orthopedische Technologieën in België. Om de zichtbaarheid van haar leden te promoten biedt BBOT haar leden nu de mogelijkheid om een orthopedisch lichtkruis te installeren aan hun bedrijf.

  Lees meer over "BBOT vergroot zichtbaarheid van sector door lichtkruis"

 2. news1
  16 jul. 2023

  Embuild stopt de wedstrijd Fier Bouwen in een nieuw jasje

  De prestigieuze wedstrijd voor bouwbedrijven is terug. Fier Bouwen zit in een nieuw en duurzaam jasje. Ze stimuleren bouwbedrijven die fier zijn op een duurzaam project en een ereplaats willen op hun stand op Bis, bouw- en interieursalon, om deel te nemen.

  Lees meer over "Embuild stopt de wedstrijd Fier Bouwen in een nieuw jasje"

 3. news1
  8 jun. 2023

  Bouwsector lanceert campagne Paint Panter: leerlingen schilder-decorateur gezocht

  De opleiding schilder-decorateur is steeds minder populair bij jongeren. Telde de opleiding (alle onderwijsvormen) in het schooljaar 2017-2018 nog 1.524 leerlingen, dan viel dat aantal in schooljaar 2021-2022 terug naar 1.311. Een daling met 14%. Nochtans is de instroom van leerlingen broodnodig, het beroep van schilder-decorateur staat al langer op het lijstje van knelpuntberoepen. Om jongeren warm te maken voor de opleiding, lanceren bouworganisaties Bouwunie en Embuild, het sectorfonds Constructiv en De Bouw Kijkt Verder de campagne ‘Paint Panter’.

  Lees meer over "Bouwsector lanceert campagne Paint Panter: leerlingen schilder-decorateur gezocht"

 4. news1
  10 dec. 2022

  Dijk92, regionaal cultuur- en erfgoedplatform, roept op om culturele beleving cadeau te doen

  Voorkom de opruimwoede! Met deze titel roept DIJK92, regionaal cultuur- en erfgoedplatform, op om geen prullaria en gadgets cadeau te geven die achteraan in de kast belanden. 

  Lees meer over "Dijk92, regionaal cultuur- en erfgoedplatform, roept op om culturele beleving cadeau te doen"

 5. news1
  12 nov. 2022

  AquaFlanders lanceert wedstrijd voor Kraanwaterscholen

  Het drinken van flessenwater zit er in Vlaanderen nog stevig ingebakken. Daar wil AquaFlanders, de federatie van de waterbedrijven en rioolbeheerders, verandering in brengen. Te beginnen op school.

  Lees meer over "AquaFlanders lanceert wedstrijd voor Kraanwaterscholen"

 6. news1
  21 okt. 2022

  Digital Impact and Digital Champs Awards uitgereikt

  De Digital Impact Awards zijn een initiatief van 5 organisaties die deel uitmaken van de vzw ICT KMO. Met de Awards willen deze organisaties ondernemers inspireren met digitale transformatieprojecten op maat van kmo’s.

  Lees meer over "Digital Impact and Digital Champs Awards uitgereikt"

 7. news1
  12 sep. 2022

  Meest impactvolle digitale transformatieprojecten van kmo’s dingen naar nieuwe Award

  De succesverhalen van kmo’s die digitaal transformeren zijn een bron van inspiratie voor tal van andere ondernemingen. Vijf organisaties uit de digitale, technologie, kmo en bouwsector plaatsen via de Digital Impact Awards de meest impactvolle digitale transformatieprojecten van kmo’s in de schijnwerpers. FeWeb, IMEC, Sirris, Unizo en WTCB roepen bedrijven op om tegen 30 september hun cases in te dienen. De uitreiking heeft plaats op donderdagavond 20 oktober tijdens Digitalize.

  Lees meer over "Meest impactvolle digitale transformatieprojecten van kmo’s dingen naar nieuwe Award"

 8. news1
  5 sep. 2022

  Gloednieuwe sectorfilm BBOT (Orthopedie)

  In deze tijd waarin iedereen continu in beeld is, is het een extra troef om een overzicht te kunnen geven wat klopt. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig. Laat gewoon zien waar je mee bezig bent geweest en welke bijdrage je beroep heeft voor de autonomie van je patiënten. Dat is wat BBOT-UPBTO gedaan heeft. 

  Lees meer over "Gloednieuwe sectorfilm BBOT (Orthopedie)"

 9. news1
  17 mrt. 2022

  Federgon in nieuw jasje: Network for Work

  Federgon, de federatie van de HR-dienstverleners, zit volledig in het nieuw. Een nieuwe website, een nieuw logo en ook een nieuwe baseline: Network for Work.

  Lees meer over "Federgon in nieuw jasje: Network for Work"