Berichten over Learning and Development

 1. news1
  30 jun. 2022

  Fundraisers Alliance Belgium (FAB vzw) en HOGENT: onderzoek 'particuliere fondsenwerving bij Belgische non-profitorganisaties'

  Fundraisers Alliance Belgium (FAB vzw) en HOGENT stelden deze week met trots het eindresultaat voor van het onderzoek 'particuliere fondsenwerving bij Belgische non-profitorganisaties'

  Lees meer over "Fundraisers Alliance Belgium (FAB vzw) en HOGENT: onderzoek 'particuliere fondsenwerving bij Belgische non-profitorganisaties'"

 2. news1
  15 jun. 2022

  Pixii / Passiefhuisplatform biedt inspiratie voor klimaatlectuur tijdens de zomer

  Pixii / Passiefhuisplatform biedt haar leden en geïnteresseerden inspiratie voor klimaatlectuur tijdens de zomer. Ze doken hiervoor in hun boekenkast en hebben er een paar titels uitgelicht die leesplezier combineren met boeiende visies waaraan men eigen inzichten kan aftoetsen.

  Lees meer over "Pixii / Passiefhuisplatform biedt inspiratie voor klimaatlectuur tijdens de zomer"

 3. news1
  2 jun. 2022

  Het festivalseizoen is gestart: Prebes geeft preventiemaatregelen voor events met tenten

  Prebes, de vereniging voor preventieadviseurs, vertrouwenspersonen, milieucoördinatoren, ... geeft haar leden en geïnteresseerden advies over preventiemaatregelen bij het organiseren van een evenement in een tent.

  Lees meer over "Het festivalseizoen is gestart: Prebes geeft preventiemaatregelen voor events met tenten"

 4. news1
  18 mei 2022

  De Taalsector kijkt samen met leden over het muurtje

  Het motto van een recente bijeenkomst is duidelijk: “Als professional moet je tegenwoordig ook over het muurtje van je vak, je eigen beroep, je eigen expertisedomein kijken. Dat is niet alleen inspirerend voor jou persoonlijk, maar ook verrijkend voor je taalbusiness.”

  Lees meer over "De Taalsector kijkt samen met leden over het muurtje"

 5. news1
  10 mei 2022

  Preventieadviseurs hebben aandacht voor anderstaligheid

  Voor preventieadviseurs dienen zich ook nieuwe uitdagingen aan, zoals anderstaligheid en cultuurverschillen bij werknemers.

  Lees meer over "Preventieadviseurs hebben aandacht voor anderstaligheid"