Berichten over Technologie

 1. news1
  17 jan. 2024

  Vlaamse Ondernemers lanceren online festivalgame die jongeren moet overtuigen om voor STEM te kiezen

  Een nieuw online game met doe-opdrachten rond de organisatie van een virtueel muziekfestival moet jongeren enthousiast maken om te kiezen voor STEM-studierichtingen. De STEMfestival-game werd gelanceerd op woensdag 17 januari met leerlingen uit heel Vlaanderen in het Antwerpse Sportpaleis tijdens StressFactor Live. De Vlaamse Ondernemers, een samenwerkingsverband tussen 21 sector- en werkgeversorganisaties waaronder FEBEG, Comeos, Agoria Vlaanderen, Federgon, FBAA, Traxio, Embuild Vlaanderen, Voka, ... , willen zo op een innovatieve manier STEM binnenbrengen in de leefwereld van jongeren.

  Lees meer over "Vlaamse Ondernemers lanceren online festivalgame die jongeren moet overtuigen om voor STEM te kiezen"

 2. news1
  12 sep. 2023

  CIB Vlaanderen lanceert eerste aflevering van Vastgoedactueel, een tweewekelijkse podcast over vastgoedactualiteit

  Voor sommige leden kan het handiger lijken om vastgoednieuwtjes te beluitseren in de wagen of tijdens het joggen ipv die te lezen in de nieuwsbrief. 

  Lees meer over "CIB Vlaanderen lanceert eerste aflevering van Vastgoedactueel, een tweewekelijkse podcast over vastgoedactualiteit"

 3. news1
  21 mrt. 2023

  UBA Belgium lanceert nieuwe 24/7 video-opleiding

  UBA Belgium lanceert 9 weken aan een stuk elke dinsdag een nieuwe UBA training 24/7 video-opleiding. De ideale manier om hun leden te laten bijleren waar en wanneer het hen past.

  Lees meer over "UBA Belgium lanceert nieuwe 24/7 video-opleiding"

 4. news1
  21 sep. 2022

  Vastgoedinformatieplatform begin volgende maand gelanceerd in eerste pilootgemeenten - door CIB Vlaanderen en 4 partners

  De Vlaamse regering zette vorig jaar het licht op groen voor de opstart van het Vastgoedinformatieplatform. Dit grootschalige digitaliseringsproject wordt gedragen door vijf belangrijke stakeholders, met name CIB Vlaanderen, Fednot, de VVSG, het Vlaams departement Omgeving en het Agentschap Digitaal Vlaanderen. Volgende maand gaan de eerste pilootgemeenten van start. 

  Lees meer over "Vastgoedinformatieplatform begin volgende maand gelanceerd in eerste pilootgemeenten - door CIB Vlaanderen en 4 partners"